Voor donderdag 24 oktober staat er weer een clubavond op de kalender.

De avond zie er als volgt uit:

* Welkom en mededelingen
* Meegebrachte foto’s bespreken (dit is een vast rubriek en vervangt de bespreekfoto)
* Presentatie van de series gemaakt door alle leden, “Verleg je focus”

Kijk voor meer informatie over “Verleg je focus” op onze website: https://fotoclubkiekendief.nl/verleg-je-focus/. Mocht je meer informatie nodig hebben over het maken van een serie, kijk dan eens op de website onder “downloads”, daar staan 2 verschillende presentaties over dit onderwerp (seriefotografie).

Wij laten het de leden vrij in welk formaat en uiterlijk (wel/geen passepartouts, wel/geen lijsten) zij deze serie aan de andere leden willen presenteren.

Verkooptafel

Heb je nog fotospullen die je wilt verkopen? Leg die dan, voorzien van een kaartje met je naam en een eventueel bedrag, op de Verkooptafel. Bij aanvang, tijdens de pauze of aan het eind van de avond kunnen er ‘zaken gedaan worden’. Let op: De verkoop is een overeenkomst tussen de leden onderling, waarmee en waarvoor bestuur of AC geen bemoeienis of verantwoordelijkheid hebben!

Fotowedstrijd voor de Kiekendieftrofée

Even ter herinnering: de foto voor de Kiekendieftrofée dient op clubavond van 28 november ingeleverd te worden. Het thema voor deze wedstrijd is: INDUSTRIE. De foto voor de Kiekendieftrofee dient geprint zonder lijst ingeleverd te worden, maar wel voorzien van een passe-partout.  De buitenafmeting van de passe-partout dient 40x50cm te zijn, waarbij de kleur en de uitsnede vrij zijn. Hou je graag aan deze afspraak anders wordt deze niet meegenomen in de jurering

De avond begint zoals gewoonlijk om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.45 uur.

Mocht je verhinderd zijn, wordt afmelding op prijs gesteld.

Vriendelijke groet,

Diana