Op zaterdag 28 september willen we een start maken met de doe opdracht “van groot naar klein, verleg je focus”. Fotograferen is voor het grootste gedeelte kijken. Wat wil en doe je met een foto? Wat is je verhaal? Hoe kun je dit goed vastleggen.

Middels de doe opdracht willen we kijken of het mogelijk is om van groot naar klein te werken. Begin dus met een totaaloverzicht / foto en probeer vervolgens in te zoomen op het onderwerp. Dit kan vanuit verschillende invalshoeken. Je kunt stuk je bij bij beetje inzoomen op een onderwerp en steeds het onderwerp dichter bij brengen. Een andere optie is om je onderwerp vanuit verschillende standpunten te fotograferen om uiteindelijk tot je doel te komen.

Bijvoorbeeld een totaal foto van de tuin, vervolgens een foto van een bloem om uiteindelijk te eindigen bij een insect oid. Uiteraard kan dit op elk onderwerp dat je wil of leuk vindt. Laat je creativiteit er op los en denk hierbij ook o.a. verschillende lenzen, fototoestel, smartphone etc.

Het staat ieder lid vrij om op elk gewenst tijdstip met dit onderwerp aan de slag te gaan. Voor de leden die het leuk (en gezellig) vinden willen we op zaterdag 28 september naar Lemmer gaan. Het oude vissersplaatsje bevat voldoende onderwerpen om met het onderwerp aan de slag te gaan.

We verzamelen om 10.00 uur bij beachclub Lemmer aan de aan de Industrieweg 2 in Lemmer. Nadere info (en of over samen rijden) volgt op de clubavond van 26 september.