I.v.m. het nog ontbreken van een forum de volgende oproep. Koos wil graag een uitje organiseren naar het China Lightfestival in Ouwehands dierenpark in Rhenen. Wie wil er mee? I.v.m. drukte tijdens de kerstvakantie wordt deze periode gemeden (dus voor 20/12). Gaarne a.s. donderdag even melden bij Koos of een mail sturen naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl. Koos zal het e.e.a. inventariseren en kijken wie en wanneer er naar Rhenen wordt afgereisd.

Ervaar het magische lichtfestival in Ouwehands Dierenpark

Beleef een betoverend spektakel in Ouwehands Dierenpark tijdens het magische lichtfestival China Light. Bewonder in de periode van 30 november 2018 t/m 6 januari 2019 de metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Geniet overdag van de prachtige kunstobjecten en beleef in de avond het gigantische lichtspektakel van dichtbij!

Je kunt het China Light Festival op deze dagen bezoeken van 17:30 tot 21:00 uur. Voor dit prachtige lichtspektakel heb je een apart toegangsbewijs nodig (ook als je abonnementhouder bent).

Waar

Ouwehands dierenpark, Grebbeweg 111, 3911 AV Rhenen