8 april a.s. organiseert de fotoclub een webinar voor de leden van onze fotoclub. Spreker die avond is  Klaas de Jong. Klaas is vogelaar en fotograaf en woont op Texel. Klaas was de winnaar van het programma: In de ban van de Condor. Hij vloog  als winnaar van dit programma naar Peru om daar de magnifieke condor te kunnen fotograferen. In dit programma was fotografie een terugkerende opdracht. Verder observeert en fotografeert Klaas over de hele wereld vogels.

De webinar zal gaan over de vogels op Texel, de ligging op de trekroute en uiteraard de mogelijkheden om ze te bekijken en te fotografen. Klaas neemt ons ook mee in hoe hij de vogels in het landschap observeert en fotografeert en wat voor apparatuur hij gebruikt.

Uiteraard is er ook ruimte tot het stellen van vragen aan Klaas. Het webinar begint om 20.00 uur. Binnenkort ontvangen jullie de link voor dit webinar.

We wensen jullie een geweldige webinar.

De activiteiten commissie.