We gaan op donderdag 9 september 2021 weer van start met een nieuw fotoseizoen. We hopen die donderdag iedereen weer in goede gezondheid en mooie foto’s te mogen ontmoeten in het clubgebouw aan de Oost. De afgelopen anderhalf jaar heeft ons weinig goeds gebracht op verenigingsleven gebied. Hopelijk wordt komend fotoseizoen wel weer een jaar waarin we kunnen doen wat we gepland hebben. De activiteiten commissie en het bestuur hebben weer een programma in elkaar gezet waarbij voor een ieder hopelijk het nodige tussen zit. Naast de clubavonden in het clubgebouw hebben we er voor gekozen om ook een aantal buitenactiviteiten te plannen. De 2e donderdagavond zal dit jaar een aantal keren worden vervangen voor een zaterdagactiviteit.

Op donderdag 9 september jaar trappen we af met de traditionle zomerstop foto’s. Dit zijn jullie mooiste foto’s van deze zomer.

Hebben jullie de 2 zomerstop foto’s al gemaakt? Stuur ze dan zo snel mogelijk naar activiteiten@fotoclubkiekendief.nl

We willen de foto’s graag voor 1 september ontvangen, zodat we er een mooie slideshow van kunnen maken. Het hoeven geen echte specifieke vakantie foto’s te zijn. Heb je deze zomer andere mooie foto’s gemaakt zijn deze ook welkom. Wel hopen wel dat iedereen actuele foto’s van deze zomer stuurt en niet van een aantal jaren geleden.

Mocht je 9 september verhinderd zijn stuur dan toch je foto’s in. Met een hoop foto’s kunnen we er een leuke avond van maken. Vergeet niet een uitleg van de foto’s en de metagegevens mee te zenden. Met zijn allen kunnen we genieten en elkaar van positieve feedback voorzien.

We zien jullie heel graag op onze eerste clubavond van het nieuwe seizoen
activiteiten commissie en bestuur.