Tijdens de vorige clubavond eind maart hadden we Rinkje Tromp van VisitFlevoland op bezoek. Rinkje Vroeg aan ons fotoclubleden om “vervreemde” foto’s van Flevoland aan te leveren die zij kunnen gebruiken voor de website. Hoe gekker hoe beter als het maar om Flevoland en zijn aantrekkingskracht te maken heeft. Hierbij de oproep met een aantal voorbeelden van “vervreemde” foto’s.

Jouw foto straks zichtbaar voor 1 miljoen mensen? Voor onze campagne zoeken we ‘bijzondere’ foto’s.

Visit Flevoland is de marketingorganisatie van Flevoland. Wij vertellen het verhaal van Flevoland in binnen- en buitenland om Flevoland bekender te maken. Dit doen we met creatieve campagnes.

De komende nationale campagne werken we met bijzondere fotografie. We willen Flevoland duidelijk anders neerzetten door vervreemdende foto’s te laten zien (zie hieronder). Voor deze campagne nodigen we JOU uit een vervreemdend beeld te maken. Jouw beeld gebruiken we dan op onze website, onze social mediakanalen en wie weet wel in de abri’s op de stations.

Doe jij mee?
Daag jezelf en je vrienden uit en maak een foto die vervreemdend is. Wat voor foto’s zoeken we:

• Het is een vervreemdend beeld
  • Het is duidelijk dat het een plek in Flevoland is
  • Visit Flevoland mag de beelden rechtenvrij gebruiken voor deze campage

Deel de foto’s met wie je maar wilt, maar zeker met ons:
Deel ze op je eigen kanalen met #visitflevoland, of op facebook met@visitflevoland. Of mail ze naar info@visitflevoland.nl

De campagne voor Flevoland is de gehele zomer in beeld. Aanleveren van jouw foto kan nu al en delen vanaf 5 mei 2019.

Heb je vragen dan kun je mailen met Rinkje Tromp: rinkje@visitflevoland.nl / 06-15564674.