De vakantie zit er voor de meesten weer op. Tijd voor een nieuw foto seizoen! We hopen dat iedereen lekker is uitgerust en weer zin heeft in een jaar foto’s maken en bespreken. Als activiteiten commissie en bestuur denken we dat we weer een veelzijdig programma hebben samengesteld waarbij een ieder aan zijn trekken komt. Mocht je desondanks ideeën of suggesties hebben houden we ons uiteraard aanbevolen. Hieronder volgt de uitnodiging voor de eerste clubavond op donderdag 12 september. Tot dan!

Beste leden,
Het is alweer zover, na een lange warme zomer pauze trappen we op donderdagavond 12 september weer af met een nieuw seizoen vol met activiteiten. Op de komende avond gaan we met elkaar foto’s tonen van de momenten die we hebben beleefd tijdens de zomerstop. In tegenstelling tot de voorgaande jaren worden de foto’s niet op de beamer getoond. Je wordt verzocht je foto afte drukken op 20 x 30 cm papier.

Het programma voor de avond is als volgt:

• Welkom en seizoen vooruitblik
    • Mededelingen
    • Programma overzicht seizoen 2019/2020
    • Herintroductie van de kistjes serie fotografie
    • Wat is A4 fotografie? Enkele voorbeelden
  • De zomerstop foto’s

De inloop is vanaf 19:45 en de avond start om 20:00 uur

Richtlijnen voor de foto’s:
De afgedrukte foto’s hebben een afmeting van 20×30 cm.
Er is geen passe-partout vereist.
Je mag meerdere foto’s meenemen. Tip!: Kijk ook eens in je smartphone bibliotheek maar bewerk de foto voor een optimaal resultaat op papier.

We kijken uit naar jullie komst!
Namens de Activiteiten commissie (George, Henk, Marian, Rob),

Rob Stuart
PS: Ben je verhinderd laat het ons dan even weten.