Update: Ivm het weer en de voorspelde regen wijken we uit naar een locatie waar we zowel buiten als binnen terecht kunnen. Gelukkig kunnen we terecht bij Diana thuis en gaan we of in de tuin en anders binnen in de loods werken met de twee modellen. Het adres waar dit is, staat in de mail die jullie hebben ontvangen.  Aanvang blijft 19.30 uur.

Deze avond zullen Tessa Schoots en een vriendin model voor ons staan, in een waterrijke en hopelijk zonnige omgeving, in Fantasystyle. Wat heb je nodig: camera en eventueel flitser en statief. Het zou leuk zijn als jullie de resultaten een volgende clubavond meenemen.

Locatie: Bij Diana thuis. Tijd: 19:30 uur. Namens het bestuur en de activiteitencommissie wensen we u een hele fijne clubavond.

P.S. mocht u een vraag of suggestie hebben, of u bent verhinderd, mail dan even naar info@fotoclubkiekendief.nl. Voor geplande activiteiten, zie de agenda op de website.