De jaarlijkse algemene ledenvergadering verliep ook dit jaar weer soepel. Financieel zijn we goed op orde. Het bestuur en de activiteitencommissie zitten goed in elkaar en alles verloopt als vanouds. Wat wil je nog meer. Complimenten hiervoor. Tijdens de rondvraag kwamen nog wel enkele punten aan orde.

  • De wedstrijd onderwerpen en de nieuwe thema’s waar de leden mee aan de slag kunnen gaan staan niet goed vermeld op de site en Facebook. Hier zal op korte termijn aandacht aan worden geschonken. Het onderwerp voor de jaarlijkse Kiekendief trofee aan het begin van het nieuwe kalenderjaar is “Water”.
  • Er mag wel wat meer input komen vanuit de leden met betrekking tot de invulling van de clubavonden en zaterdagen. Tijdens de ALV werden hier spontaan een aantal onderwerp en ideeën gegeven die verder zullen worden uitgewerkt door de leden. Heb je iets geef het door aan info@fotoclubkiekendief.nl.
  • De samenwerking met 2 andere fotoclubs is niet doorgegaan. Blijkt dat het, mede door bestuurswisselingen in de clubs, niet van de grond is gekomen en dat er vooralsnog geen verdere actie wordt ondernomen tot nadere samenwerking.

Nadat de ALV was afgesloten nam Harm ons nog mee in de 28 daagse rondreis door Zuid Afrika die hij afgelopen jaar heeft gemaakt. Via een fotofilm zagen we hoe mooi Zuid Afrika is qua flora en fauna. Het is echt de moeite waard ook al heeft in dit land de commercialisering behoorlijk toegeslagen de afgelopen jaren. Er moet toch brood op de plank komen in dit overwegend arme land. Een prachtige fotoreis Harm die je mooi hebt verwerkt in je presentatie!