Tijdens de jaarlijkse fotowedstrijd om de Kiekendieftrofee is Martien Hoogebeen tot winnaar gekozen. Het thema was dit jaar “Industrie”. Deze jaargang waren er 18 inzendingen waarbij opviel dat het onderwerp op zeer diverse manieren was vastgelegd. De foto’s werden op vakkundige wijze van commentaar voorzien door William Harpe van Cameranu.nl. Uit de feedback bleek dat de inzendingen dit jaar van een uitstekend niveau waren. Complimenten waren er voor zowel de foto’s als de wijze van afdrukken en etaleren. William Harpe was, zoals gebruikelijk, ook deze avond een fijne spreker die alle foto’s van positieve feedback voorzag met daarbij oog voor detail en daar waar noodzakelijk verbeterpunten. Met deze tips kunnen foto’s naar een (nog) hoger niveau worden getild.

Na veel wikken en wegen kwam de foto van Hoogebeen met een afbeelding van het Wouda gemaal onder stoom als sterkste uit de bus. Op de 2e plaats eindigde Koos en het brons was voor Arjan. Een groot aantal andere foto’s kregen een eervolle vermelding.

In de pauze van de avond werd er door voorzitster Diana geproost op het nieuwe jaar. Het blijft een stille hoop en wens dat het (bijna) alle leden lukt om een foto in te leveren voor een wedstrijd van onze club. Dit zou het mooiste compliment zijn voor de activiteiten commissie en het bestuur.

zie ook persbericht in De Drontenaar.