Donderdag 14 oktober 2021 zal Pieter Bosch de clubavond bijstaan met een presentatie over natuurfotografie, met name gericht op vogelfotografie. Pieter Bosch is een professioneel natuurfotograaf en is woonachtig in Dronten. Zijn grootste voorkeur is het vastleggen van vogels. Op de clubavond neemt hij ons mee in zijn passie en vertelt hij over zijn apparatuur zoals camera’s, lenzen en randapparatuur die hij meeneemt als hij er op uit trekt.
Met zijn presentatie zal hij alle aspecten doornemen die van belang zijn om een mooie natuurfoto te maken en uiteraard zoomt hij in op de vogelfotografie. Er is extra aandacht voor het vastleggen van vogels in vlucht. Een pittige uitdaging voor velen.

Kortom het belooft een leerzame avond te worden, en we hopen op een grote opkomst. Uiteraard is een meegebrachte foto uw entreebewijs. Wellicht ten overvloede, maar indien u corona gerelateerd klachten hebt blijft u natuurlijk thuis.

Zoals gewoonlijk is ons clubhuis open vanaf 19.45 uur. Om 20.00 uur willen we starten met ons programma. We hopen op een grote opkomst!
Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie,