Op de laatste buitenactiviteit voor de vakantie kwamen zo’n 20 leden op af. Bij fruitteler Klaren werden we ontvangen met koffie/thee en appelgebak voor de liefhebbers. Het weer zat ons een klein beetje mee deze avond. De voorspelde regen bleef grotendeels achterwege hoewel het zo en dan erg dreigend uitzag.

In de boomgaard konden de liefhebbers naar hartenlust hun gang gaan met zo nu en dan een flauw zonnetje.

Na een klein uurtje verspreidde de groep zich naar de bollenvelden en naar Hanneke’s pluktuin. De bollenvelden richting Elburg waren nog niet gekopt en enkele leden maakten hier dankbaar gebruik van. In Hanneke’s pluktuin waren de meeste tulpen verdwenen en tevens begon het daar te regenen.

De resultaten hopen we te zien op het forum en op 9 mei sluiten we het seizoen af met de fotowedstrijd ‘Lange sluitertijden’ in ons clubgebouw. Lijsten voor de fotowedstrijd zijn te verkrijgen bij Henk.