We werken even aan een passende oplossing voor het beter kenbaar maken van de fotowedstrijden bij onze fotoclub. Nu even een snelle mail m.b.t. de onderwerpen, data en regels voor de komende 2 wedstrijden.

Themawedstrijd “Bomen“. Maand juni 2024. De leden leveren 1 foto digitaal en een afgedrukte versie (op de juryavond zelf) in van een foto met het thema “Bomen”. Dit mag van alles zijn over dit onderwerp. Kleur – zwart / wit – sepia etc. De leden kiezen zelf de winnaar door punten te geven aan de foto’s die zijn ingeleverd (2x stemronde). De foto dient aangeleverd te worden in een fotolijst 40 bij 50 centimeter. Fotolijst is, voor degene die nog geen lijst hebben, op de reguliere clubavond te koop via Gert.

Themawedstrijd “Water”. Dit is het nieuwe thema voor de Kiekendief trofee. Foto’s inleveren (digitaal en op papier) op 1e clubavond in december 2024 waarna een onafhankelijke jury de winnaars uitkiest en dit op de clubavond in januari 2025 bespreekt. Foto’s moeten in een passe partout worden aangeleverd (dus niet in een fotolijst). Het passe partout moet 40 bij 50 centimeter zijn terwijl de afmeting van de foto vrij is mits deze in het passe partout past. De foto dient in 2024 te zijn gemaakt (Exif gegevens).