Voor de  komende clubavond donderdag 8 november hebben we wederom een gastspreker. Deze keer komt Jeroen Stel. Jeroen is een fotograaf die veel in zijn mars heeft en zelf ook workshops Macro geeft in de Orchideeënhoeve. Daarom hebben wij hem gevraagd bij ons een lezing te geven over Macro fotografie. Een onderwerp waar jullie meer van wilde weten. De avond begint natuurlijk met  door jullie meegebrachte foto’s, de bespreek foto en dan de lezing over macro met tips hoe dit het beste kan in de Orchideeënhoeve.

Voor degenen die verhinderd zijn vragen we zich even af te melden via info@fotoclubkiekendief.nl. Uiteraard wéér het verzoek om een foto mee te nemen om te bespreken.

Nog even de volgende herinnering:
Graag ontvangen wij foto’s, gemaakt in Dronten, van jullie voor de gemeente Dronten – thema Verbinding (in te leveren via info@fotoclubkiekendief.nl). Het levert geld op voor onze club zodat de contributie laag kan blijven!

De activiteitencommissie.