De altijd actieve activiteitencommissie was deze avond niet voor een gat te vangen en kon, ivm de slechte weersomstandigehden, op zeer korte termijn de fotolocatie veranderen. Daar waar in eerste instantie Landsend en het Ketelmeer werden gekozen om de fotomodellen vast te leggen moest op het laatste moment worden geschakeld naar het bedrijfspand van Diana. Hulde!

De modellen voor deze avond waren Tessa en Nathalie. Zij hadden zich voor ons in Fantasystyle gehuld. Er waren 2 opstellingen: 1 met lampen en 1 met flitser. Hier werd om beurten gefotografeerd door de 20 aanwezige leden.  De dames waren en geduldig en vonden het leuk dat er een goede interactie was tussen de fotografen en zijzelf.
We willen graag de resultaten op een volgende (nader te bepalen datum) clubavond bekijken en bespreken. Hierbij zullen we Tessa en Nathalie ook uitnodigen.  Tessa en Nathalie hebben aangegeven dat wij ze vaker mogen benaderen voor shoots.  Het was een zeer geslaagde avond.
De locatie werd gewijzigd (i.v.m. de weersomstandigheden) van LandsEnd in Ketelhaven naar de loods van Diana, nogmaals dank. Houdt de socials in de gaten voor de eerste resultaten, hierbij een impressie van de avond.