Deze donderdag was het zover, het 1e foto webinar in de clubgeschiedenis van onze fotoclub! Natuurlijk was het mooier geweest als we deze avond “live” in het clubhuis hadden kunnen houden maar zoals een bekend voetballer in het verleden wel eens riep, ” Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Liefst 21 leden hadden de moeite genomen om dit webinar thuis vanuit de luie stoel te volgen. Na het openingswoord van voorzitster Diana was het woord aan Koos die ons meenam in de tips en trucs van Photoshop en Lightroom. Zoals gewoonlijk had Koos het tot in de puntjes voorbereid en loodste hij ons soepel door zijn presentatie heen. Na afloop van het webinar was er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook hier werd gebruik van gemaakt.

Op het forum zal de presentatie van Koos beschikbaar worden gesteld zodat je nog een keer terug kunt kijken of leden die niet aanwezig konden zijn het alsnog kunnen bekijken. Met dank aan Vincent die alles technisch en inhoudelijk goed had voorbereid.