Tijdens de eerste online fotowedstrijd uit de historie van fotoclub Kiekendief is Gert Buchner winnaar geworden. Het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd was High- lowkey en Gert was met zijn portret van model Lisa de overduidelijke winnaar. In totaal waren er 18 inzenders.  Doordat de moderne technieken ook bij onze fotoclub zijn doorgedrongen was het makkelijk om middels een Teams meeting het beoordelen van de foto’s te organiseren. Iedere deelnemer kreeg de mogelijkheid om zijn of haar foto toelichten. Na afloop van de presentatie werd er middels Eurovisie songfestival systeem de stemmen verdeeld. Hierbij kwam Gert met 26 punten als winnaar naar voren. Op de 2e plaats eindigde Marian met 21 punten en Koos eindigde met 19 punten op de 3e plaats. Alle foto’s zijn nog te bewonderen op het forum.

3e plaats:

2e plaats: