Nu de meesten van ons aan huis zijn gekluisterd of in ieder geval meer thuis moeten zijn, willen we stimuleren dat je de omgeving thuis eens nader bestudeert en de mooie dingen in en rondom het huis fotografisch vastlegt.

Plaats de foto’s, met een maximum van 3 foto’s per lid, op het forum. Dit mogen allerlei soorten foto’s (smartphone, camera etc.) zijn. Uiteraard mogen foto’s tussentijd worden gewisseld (verwijderen op het forum is simpel). Wel stellen we als voorwaarde dat de foto in de periode van 27 maart tot en met 31 mei is gemaakt en dat je dus niet uit je archief mag putten (exif gegevens meezenden). De wedstrijd sluit op 1 juni als de maatregelen van het kabinet hopelijk tot een einde zijn gekomen. De foto’s die dan bij jouw naam staan zullen meedingen om de Forum trofee.

Wij gaan 3 foto’s nomineren (van verschillende deelnemers) en vragen aan een externe jury de beste te kiezen. Op de 1e clubavond na de zomerstop zal de winnaar de Forum Trofee uitgereikt krijgen.

Kun je niet op het forum? een mailtje naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl is voldoende om je (weer) toe te voegen.