Op zaterdag 30 oktober trekken we de grens over om een bezoek te brengen aan Biotopwildpark Anholter Schweiz in Isselburg (Dld). Biotopwildpark Anholter Schweiz is een wildpark met 6 km wandelpaden en ongeveer 50 diersoorten in een natuurlijke omgeving. Naast de dieren zal de natuur eind oktober ook de nodige kleurenpracht met zich meebrengen. Het park is geopend van 9 – 18 uur (tot zonsondergang).

Isselburg ligt net over de grens bij Arnhem (131 km) met een reistijd volgens Google van 1 uur en 34 minuten. De entree bedraagt € 8 p.p. Voor het park geldt dat er geen negatieve test of vaccinatiebewijs meer nodig is om het park te bezoeken. Mondkapjes zijn verplicht rond de kassa, op het toillet en bij de kiosk/restaurant. Alle dierenweides, gebouwen en voerautomaten zijn weer geopend.

We willen zaterdag 30 oktober om 8 uur verzamelen op de parkeerplaats aan de Oost naast het Denksportcentrum (clubgebouw). We hopen dat een aantal leden die dag willen rijden en dat de kosten dan door de meerijdende leden worden verdeeld. Wil je mee? Graag even een mailtje naar info@fotoclubkiekendief.nl zodat we weten wie we kunnen verwachten op de 30e (+ evt. vermelden wel / niet rijden).

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk even op de site van het park. Let op! Voor het delen van foto’s op internet zijn wel regels.