Corona blijft ons dagelijks leven beheersen. Wat kan ik wel of wat kan ik niet? Dit is voor een ieder verschillend. Voor degene die er even uit willen hebben we gemeend om de fotoshoot bij de Zaanse Schans op zaterdag 27 maart door te laten gaan. Aangezien het een volledige buitenactiviteit is, moet het kunnen om met degene die willen de Zaanse Schans te bezoeken en te fotograferen. We verzamelen op 27 maart om 10.15 uur voor museum Zaanse tijd aan de Kalverringdijk. Enig voordeel op dit moment is dat we niet struikelen over de toeristen en dat de foto’s (bijna) mensen vrij kunnen worden gemaakt.

Het is mogelijk voor € 5,- te parkeren op de parkeerplaatsen behorende bij de Zaanse Schans. Voor degene die gratis willen parkeren is het mogelijk om dit te doen in het centrum b.v. omgeving Lagedijk – Tuinstraat (wel even opletten want sommige plaatsen moet je ook betalen). Met c.a. 10 minuten lopen ben je op de afgesproken plaats.

Of de molens of de bijbehorende winkels open zijn is afwachten. Elke eigenaar kan dit zelf bepalen. Zie voor meer info de site van de Zaanse Schans

Wie samen wil rijden (voorzover de regels dit toelaten) moet dit zelf even regelen. Mogelijk is er ter plaatse nog wel een kop koffie oid te koop (via koffie to go). Het klinkt allemaal best een beetje afstandelijk om het op deze wijze te organiseren maar zo kan een ieder zelf beslissen wat en hoe hij iets doet. Hopelijk wordt het snel weer anders.