Na de inspirerende macrofotografie workshop van Jeroen Stel van afgelopen donderdag was het afwachten hoeveel clubleden de theorie in praktijk zouden brengen. Door de activiteiten commissie was besloten om het geleerde tot uitvoering te brengen in de orchideenhoeve in Luttelgeest. Het was verheugend om te zien dat maar liefst 21 leden de weg naar de Noordoostpolder hadden gevonden. Zo heb je eer van je werk!

Na met zijn allen een kop koffie te hebben genuttigd ging een ieder zijn weg. Omdat we vroeg waren was het gelukkig nog niet erg druk en kon iedereen van harte lust fotograferen. Er was volop keuze uit bloemen, watervallen, vogels, vlinders, apen en zelfs flamingo’s. Gedurende de dag werd het echter steeds drukker waardoor de statieven in de tassen verdwenen en het maken van de foto’s minder makkelijk was.

Een aantal van ons hadden op het laatst nog snel ergens tussenringen of voorzetlenzen geregeld. Dat macrofotografie een vak apart is moge duidelijk zijn. Een vlinder of bloem of de gevoelige plaat is goed te regelen maar maak er maar eens een macro van. We gaan het zien want over veertien dagen zullen de foto’s worden besproken tijdens de 2e clubavond van de maand.

Voor de website is het leuk als de clubleden die aanwezig zijn geweest toch 2 foto’s p.p. naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl willen mailen zodat ook deze pagina weer goed gevuld wordt met het werk dat jullie allemaal hebben gemaakt. De foto’s t.b.v. de bespreek avond mogen naar info@fotoclubkiekendief.nl worden gemaild.