De AC is van plan om dinsdagavond 11 mei samen de tulpen in en om nabij Dronten te fotograferen. Het plan is te verzamelen om 19.00 uur op de parkeerplaats bij het denksportcentrum aan de Oost in Dronten.

Omdat we nu niet precies weten welke velden volgende week nog volop in bloei staan en dus nog niet gekopt zijn zullen wij dat overdag bekijken en jullie dat dan mededelen. Er zijn mooie tulpenvelden langs de Visvijverweg en de Rietweg en ook om Dronten heen wat verspreide velden.

Er zijn vast al wel veel leden bij de tulpen geweest maar voor wie het leuk lijkt om dat samen te doen of wie nog niet is geweest ga gerust mee dinsdagavond. We zullen de geldende coronaregels nog in acht moeten nemen maar dat is de verantwoording voor iedereen zelf.

Verder willen we donderdag 27 mei a.s. gaan fotograferen in het natuurpark Lelystad. Het voorstel is om op de parkeerplaats van het natuurpark te verzamelen en dan te gaan fotograferen. Gelet op de afstanden naar de dieren is het aan te bevelen om daarvoor een geschikte lens mee te nemen. Het park is geopend tot zonsondergang, dus hebben we ruim twee uur de tijd. Ook hier zullen we de coronaregels moeten respecteren en ons daaraan houden. Let op: Het parkeren kost 3 euro. Leden van Flevo landschap kunnen met hun lidmaatschapskaart gratis parkeren.

Het verzoek is om uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de beide happenings aan te geven of u komt.

Met vriendelijke groet de AC