Het heeft even geduurd maar het forum is nu toch eindelijk toegevoegd aan de website. Alle leden hebben inmiddels een mail ontvangen met daarin de gebruikersnaam en inlog. Zorg dat je een veilig wachtwoord neemt (en dus niet qwerty of Welkom01 maar bv een korte zin). De veiligheid en betrouwbaarheid van de site staat op het spel. De eerste forumgangers hebben zich al gemeld! Inloggen gaat via het blokje “inloggen” rechts boven in het scherm of via de knop forum.

Het forum zelf is relatief eenvoudig en doet denken aan het bewerken van een Word document met daarbij de mogelijkheid om foto’s, links etc. in te voegen (max. 5 foto’s per bericht). Let wel op dat je de foto’s verkleint en geen grote bestanden er op zet. Dit kost namelijk veel capaciteit en maakt de site er niet sneller op.

Degene die er niet uitkomen kunnen altijd even contact opnemen met de webmaster via webmaster@fotoclubkiekendief.nl. We helpen je graag. We hopen dat het forum een mooie vulling krijgt met foto’s en verhalen van jullie! Succes.