Voor de clubavond van 28 maart hebben we helaas geen nieuwe ideeën ontvangen vanuit de leden, vandaar dat het bestuur een keuze heeft moeten maken. De keus is gevallen op een avond gevuld met de volgende activiteiten:

• Bespreekfoto’s – ieder clublid brengt een foto (eigen of andere foto) mee en in groepjes bespreken we deze meegebrachte foto’s . Je kunt deze beelden geprint, maar ook op een tablet of telefoon meebrengen.
  • Avondfotografie in Dronten – in groepjes gaan we op stap en leggen het avondleven in deze gemeente vast. Denk hierbij o.a. aan het centrum van Dronten maar ook de omgeving van het station kan worden bezocht. Een mooie mogelijkheid om lange sluitertijden te beoefenen. Het is zo mei.
    • Tip voor avondfotografie
  • Degenen die liever dichter bij het clublokaal blijven gaan aan de slag met de (opzet) flitser – er wordt zowel binnen als buiten met deze flitser gewerkt.
    • Tip voor flitsfotografie
  • Mee te brengen: uiteraard je camera, statief, opzetflitser en eventueel afstandsbediening.

Hiermee is het programma voor dit seizoen compleet. In het nieuwe seizoen hopen we dat de leden proberen om zelf ook eens een idee of uitwerking van het idee aan te dragen. Vele handen maken licht werk!