Vorig  jaar hebben hebben we met elkaar  kettingfoto’s gemaakt. Dit stond voor dit jaar ook weer op de planning. Maar uiteraard kan dit nu niet op dezelfde manier met de kistjes. Daarom hebben we als Activiteiten Commissie een alternatief hiervoor bedacht. Namelijk de online kettingfoto.
Wat is de bedoeling.
Begin januari willen we met de ketting foto’s starten. De  3  leden ontvangen per mail een onderwerp om de eerste foto van de ketting te maken. Deze  gemaakte foto wordt binnen 14 dagen  gestuurd naar: activiteiten@fotoclubkiekendief.nl
Vervolgens worden deze foto’s doorgestuurd naar   3 andere leden. Zij maken een  aanvullende foto . Deze foto borduurt verder qua onderwerp, kleur, compositie etc. op de eerste  foto.
De AC stuurt ook deze foto dan weer door naar een volgende fotograaf en zo ontstaan er van lieverlee een ketting van foto’s. Aan het eind hebben we dan drie kettingen van foto’s met een zelfde startpunt maar met  een eigen creatief verloop.
Wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en een creatief 2021
Namens de AC