Alle leden hebben een mail ontvangen met betrekking tot de invulling van de komende maanden. Helaas hebben de maatregelen met betrekking tot het Corona virus ook consequenties voor het programma van de fotoclub. Hierdoor is het komende programma danig in de war geschopt.

De komende clubavond op donderdag 22 oktober gaat niet door ivm het feit dat de gastspreekster een medische ingreep heeft ondergaan waardoor zij geen presentatie kan geven. Ook de clubavond van 12 november gaat niet door. De prijsuitreiking zal nu plaatsvinden op de 1e clubavond in januari.

In plaats van deze avond gaan we zaterdag 14 november op pad naar het Speulderbos omdat haar herfstfoto’s te maken. Dit kan Coronaproof worden georganiseerd.

Op donderdag 26 november geven Marion en Liesbeth wel hun presentatie over IJsland. Tot slot gaat de clubavond van donderdag 10 december niet door. We zouden die avond sportfotografie gaan doen in Kwintus Nova maar aangezien de ijshal dit jaar niet open gaat moeten we hier ook een andere invulling aan geven. Deze avond wordt dus nog ingevuld.

Zowel bestuur als de activiteitencommissie vinden het erg jammer dat een aantal activiteiten niet kunnen worden gehouden. Gezondheid en het naleven van de regels zijn op dit moment echter vele malen belangrijker.