We leven op het ogenblik in een rare tijd en daar horen, helaas, soms moeilijke regels bij. Om de clubavonden door te kunnen laten gaan, zijn wij genoodzaakt om ons aan de regels van het Denksportcentrum te conformeren.

Hier de ‘spelregels’ voor de komende clubavonden (startend vanaf donderdag 11 november)

• Voor betreding van het Denksportcentrum is een geldige QRcode verplicht – deze wordt bij de deur door één van de bestuursleden gescand
  • Houd gepaste afstand van elkaar en respecteer elkaar hierin
  • Mondkapjes zijn, bij verplaatsen binnen de ruimte, niet verplicht maar wel gewenst
  • Het allerbelangrijkste: blijf bij klachten thuis!

Wij gaan er vanuit dat we op deze manier tóch geslaagde clubavonden kunnen hebben. Het vraagt van ons allemaal een beetje extra inzet en ik hoop dat jullie dit er allemaal voor over hebben.

Namens het bestuur,

Diana K.