Komende clubavond (23 januari) staat in het teken van zwart-wit fotografie en bewerking. Martien zal een presentatie geven over de diverse manieren waarop een zwart-wit foto tot stand kan komen. Op 27 februari worden de door de leden gemaakte zwart-wit foto’s gepresenteerd.

Uiteraard staan de volgende vaste onderdelen op het programma:
* Welkom en mededelingen
* Meegebrachte foto’s bespreken  (neem een foto mee welke je met medeleden wil bespreken)
* Verkooptafel

Heb je nog fotospullen die je wilt verkopen? Leg die dan, voorzien van een kaartje met je naam en een eventueel bedrag, op de Verkooptafel. Bij aanvang, tijdens de pauze of aan het eind van de avond kunnen er ‘zaken gedaan worden’

Let op: De verkoop is een overeenkomst tussen de leden onderling, waarmee en waarvoor bestuur of AC geen bemoeienis of verantwoordelijkheid hebben!

LET OP:
Vanaf 1-1-20 maken wij gebruik van de zaal aan de LINKERKANT  bij het Denksportcentrum (dus ook van de linker ingang). De avond begint zoals gewoonlijk om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.45 uur. Mocht je verhinderd zijn, wordt afmelding op prijs gesteld.

Vriendelijke groet,
Diana