Mede door de Corona perikelen waren er deze avond maar 13 leden op de clubavond over smartphone fotografie. Het spreekt voor zich dat een ieder zelf zijn af- en overwogen beslissing neemt om wel of niet te gaan. Gezondheid gaat voor alles! Het is te hopen dat het virus snel onder controle wordt gekregen.

De aanwezige leden kregen een boeiende avond voorgeschoteld over de mogelijkheden van smartphonefotografie met al de bijbehorende apps en mogelijkheden. Gastspreker was Nico Brons, die net als de voorgaande lezingen, weer een duidelijk en goed verhaal hield waarom smartphone fotografie steeds vaker wordt gebruikt. Naast de steeds beter wordende kwaliteit van de foto’s zijn er ook een groot aantal mogelijkheden om de foto’s op geheel eigen wijze te bewerken. Nico toonde de mogelijkheden van een aantal apps waarbij je je creativiteit helemaal kan laten losgaan. Een lijstje van Nico 10 meest gebruikte apps staan hier onder. Wil je meer weten? Kijk ook eens op de site phonographer.nl. met hierbij een link naar een gratis digitale uitgave van het blad.

Morgen, zaterdag 10 oktober gaan we de praktijk beoefenen in Harderwijk. Hier zijn reeds meerdere mails over gestuurd. Om 09.30 uur verzamelen we bij cafe Metro aan de Luttekepoortstraat 5 in Harderwijk. Leden die niet bij de theorie avond zijn geweest kunnen gewoon aansluiten (juist heel gezellig). Hopen op een beetje droog weer.

Tevens nog 2 kaarten met daarbij info over het gebruik van de smartphone: