Op donderdag 24 januari is er wederom een clubavond. Tijdens deze avond worden de door de leden gemaakte foto series gepresenteerd. De series kunnen zowel digitaal als geprint getoond worden. Willen de leden die dit digitaal willen doen deze graag (uiterlijk zondag as) sturen aan info@fotoclubkiekendief.nl. Er is dan tijd om deze op een goede wijze in de presentatie te zetten. De geprinte foto’s kunnen door de leden worden meegenomen.

Voor diegenen die nog wat meer willen lezen over seriefotografie is er een presentatie te vinden op onze website. Verder zullen de door jullie meegebrachte foto’s weer besproken worden. We zijn vooruitstrevend begonnen. Laten we de interactie tussen de fotografen in stand houden en leren van elkaar!

Nieuwe ideeën voor deze avonden zijn uiteraard altijd welkom.

Voor de komende periode hebben we de volgende onderwerpen waarover de leden binnenkort verder worden geïnformeerd via de website.

• zaterdag 23 februari Ouderen fotografie. Na het succes van 2 jaar gelden zijn wij door zorgcentrum “de Coloriet” benaderd om nog een fotoshoot met de bewoners en hun familieleden te maken. Destijds werd deze fotoshoot enorm gewaardeerd. We zoeken voor de ochtend dus weer leden die in het centrum foto’s willen maken. Een mooie / dankbare ochtend is gegarandeerd!
  • Voor de algemene ledenvergadering op donderdag 28 februari zijn we nog op zoek naar een lid die na afloop van de alv een presentatie wil geven van een half uur / uur. Gaarne je aanmelden bij het bestuur of via info@fotoclubkiekendief.nl.
  • Op zaterdagavond 23 maart wordt een groot boekenbal in de Meerpaal gehouden waarbij de opbrengsten bestemd zijn voor het goede doel. Deelnemers worden per limousine gebracht en zullen via een rode loper binnenlopen in de Meerpaal. Hollywood achtige taferelen zijn ons beloofd. Aan de fotoclub is gevraagd of een aantal leden deze walk over de rode loper willen fotograferen. Via deze actie proberen we ook geld binnen te krijgen voor het goede doel van deze avond.

Tot donderdag!

Kijk eens rond op onze nieuwe website. Als je dit leest doe je het al dus bedankt daarvoor!

Clubavond begint om 20.00 , inloop vanaf 19.45uur.

Mocht je verhinderd zijn, laat het even weten aan : bestuur@fotoclubkiekendief.nl