De 2e clubavond van de maand stond in het teken van serie fotografie. Ondanks de sneeuw en lokaal gladde wegen was er nog een behoorlijk groot aantal leden aanwezig om de aangeleverde foto’s te bekijken en te becommentariëren.

Vooraf waren er de gebruikelijke mededelingen van de voorzitter. Het programma voor dit jaar is gevuld en alleen voor de algemene ledenvergadering op 28 februari wordt nog een spreker uit onze club gezocht die een presentatie van een 1/2 – 1 uur wil geven. Daarnaast nog een dringende oproep aan de leden om zich op te geven voor de ouderenshoot van 23 februari in zorgcentrum Coloriet. Het is handig dat we die ochtend kleine teams van 3 fotografen per set maken zodat we een mooi plaatje kunnen maken van de ouderen met hun familie. Zelf fotograferen is dus geen must. Een helpende hand is ook fijn. Opgave kan via info@fotoclubkiekendief.nl of activiteitencommissie@fotoclubkiekendief.nl.

Voor de avond lange sluitertijden is Danny Tax, die deze avond zal presenteren, nog op zoek naar foto’s die voldoen aan de criteria van een lange sluitertijd. Als er leden zijn die foto’s met lange sluitertijden hebben en deze besproken willen hebben graag het verzoek om deze te mailen naar info@dannytax.nl.

Na de mededelingen was het de beurt aan de leden om hun serie te tonen. Diana had enkele maanden geleden al een presentatie gegeven over hoe en serie er uit kan komen te zien en ongeveer 15 leden hadden een inzending ingestuurd. Ook tijdens het tonen van de series was te zien hoe veelzijdig en creatief de leden van de fotoclub zijn. Enkele voorbeelden waren de putdeksels van de gemeente Dronten, de bankjes ergens in Duitsland tot body painting en graffiti. Hieronder een aantal inzendingen met voor het eerst bewegende beelden op de site! Klik op de foto voor een groot resultaat. Leden die alleen de afdruk versie hebben gestuurd kunnen deze nog mailen naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl zodat ze ook op de site kunnen worden geplaatst.