Het doet mij plezier jullie te kunnen melden dat er komende donderdag (26 november) eindelijk weer een echte clubavond is. In deze rare tijden, waarbij we allemaal minder mensen zien dan we graag zouden willen, is dit wellicht iets om naar uit te kijken.

Op de agenda staat de presentatie van Liesbeth en Marion over hun reis naar IJsland. Tevens nog aandacht voor de vrijkomende positie in de Activiteiten Commissie. Uiteraard zullen we deze avond laten plaatsvinden met inachtneming van strikte regels.

Even op een rijtje:

• Aanmelding voor de clubavond is verplicht (via info@fotoclubkiekendief.nl  )
  • (aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 18.00uur de dag voorafgaande aan de clubactiviteit)
  • Heel belangrijk: als je klachten hebt, hoe vaag ook, blijf dan thuis en meldt dat even bij het bestuur. Dat geldt ook als gezinsleden klachten hebben.
  • We hanteren een maximum aantal deelnemers, dus het kan zijn dat we mensen teleur moeten stellen
  • Bij binnenkomst graag handen desinfecteren
  • Bij beweging door de ruimte vragen wij jullie een mondkapje te dragen; zodra je op je stoel zit is dit niet verplicht, maar naar eigen keus
  • We hanteren een afstand van 1.5m tot elkaar
  • Het verzoek is om zoveel mogelijk op je plaats te blijven zitten
  • Er zal extra geventileerd worden, dus wees erop bedacht dat het wat kouder zou kunnen zijn
  • De horecafaciliteiten mogen niet gebruikt worden;  zelf iets meebrengen is toegestaan

Wij hadden het uiteraard ook liever anders gezien, maar dat is nu helaas even niet mogelijk .

Laten we er samen, ondanks alle regeltjes, een mooie clubavond van maken.

Vriendelijke groet,

Diana Kemperman