Donderdag 14 maart 2024 ben je van harte welkom op onze clubavond in het denksportcentrum, de Oost 52 te Dronten. Wat: Praktijk gebruik van de (opzet) flitser. Een aantal weken geleden zijn we door Johan Huizing aan de hand meegenomen door zijn flitshuis. Wat meteen duidelijk werd is dat de sluitertijd geen invloed heeft op het flitslicht. Met dit gegeven en de kennis van de belichtingsdriehoek en de theorie over de flitser is het dus een eitje om met onze flitser aan de gang te gaan………

Helaas is de werkelijkheid voor velen (wat) weerbarstiger. Vandaar dat we deze avond het geleerde in onze veilige omgeving gaan beoefenen.  Dus neem uw camera, flitser met eventuele trigger, statief en enkele props mee. En misschien wil je nog eens wat experimenteren met papier zoals Gert dat enige tijd geleden heeft uitgelegd en voorgedaan. Kortom we gaan aan de slag!

Natuurlijk starten als gewoonlijk met het bespreken van onze meegebrachte foto’s aan de hand van de Mandersdriehoek.

Na afloop wordt het op prijs gesteld als u zelf uw kopje, glas of flesje op de bar wilt neerzetten. Dit onder het motto: vele handen maken licht werk. Voor de geplande activiteiten verwijs ik u graag naar de agenda van onze website. Heeft u suggesties en/of ideeën deel deze dan met iemand van het bestuur of van de AC.

Verder is tijdens de ALV gebleken dat niet iedereen op de hoogte was/is  van de appgroep van onze fotoclub. Erg handig om ons last minute te informeren over geplande uitjes die door omstandigheden niet door kunnen gaan. Op deze manier kan de organisator met 1 bericht iedereen informeren. Heeft u zich nog niet opgegeven en wil je dat wel, geef je dan op bij Sandra. Zij is de beheerder van de appgroep.

• Inloop vanaf 19.45 uur
  • Aanvang 20.00 uur
  • Einde ca 22.00 uur.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie wensen we u een hele fijne clubavond.

P.S. Wij verzoeken u bij afwezigheid dit door te geven