Hierbij info voor de komende clubavond van donderdag 14 februari a.s. Jullie krijgen naast jullie eigen foto’s ook een bespreekfoto te zien welke deze keer van Gienke is. Verder staat er op de planning een lezing over lange sluitertijden, gegeven door ons clublid Danny Tax inmiddels professioneel fotograaf. Soms kom je niet onder lange sluitertijden uit en kun je niet anders, maar wat als je door de lange sluitertijden juist die unieke plaat maakt.Hier wordt veel aandacht aan gegeven op de avond, en vergeet zelf niet vragen te stellen en notities te maken. Kortom een mooie avond.

Verder hebben we nog het lijstje voor dit seizoen van de “Bespreek foto”. Deze minimaal 1 week van te voren inleveren /opsturen naar   activiteiten@fotoclubkiekendief.nl

14 feb        Gienke Gerrits
14 Maart  Marion Westveer
11 April     Liesbeth Steller
09 Mei       Rob Barbee

Mocht je niet kunnen, dan graag zelf even een vervanger vragen.

Uiteraard neem je ook een bespreekfoto mee om in kleine groepjes te bespreken en ook je camera ontbreekt niet. De kennistafel zal weer bezet zijn, dus mocht je specifieke vragen hebben, aarzel niet om deze te stellen. Kijk eens op onze nieuwe website, waar al deze informatie ook te vinden is.

Clubavond begint om 20.00 , inloop vanaf 19.45uur.

Mocht je verhinderd zijn, laat het even weten aan : bestuur@fotoclubkiekendief.nl

vr gr de AC