Voor de meeste leden blijft het (soms) tobben hoe een foto moet worden bewerkt tot een veelkleurige of juist zwart/witte bewerking. De komende clubavond van donderdag 14 maart wordt hier aandacht aan besteed. Niet in de vorm van een lezing of presentatie. Nee, we gaan het zelf doen! Neem dus als het kan foto’s op USB stick mee die je graag zou willen bewerken / verbeteren of nog beter neem een laptop mee met daarop de foto software met foto’s. Dit mag Lightroom of Photoshop zijn maar ook andere (gratis) software programma’s kunnen worden behandeld / uitgelegd. Het is de bedoeling dat we in kleine groepjes uit elkaar gaan en van en met elkaar leren. Aanvang van de avond is 20.00 uur en het clubhuis is vanaf 19.45 uur open.