Donderdag 28 maart 2024 ben je van harte welkom op onze clubavond. Gastspreekster Steffi Reimers zal meer vertellen over Visual storytelling. Steffi behaalde in 2021 haar bachelor of arts in Fotografie aan de Hogeschool voor Toegepaste Fotografie in Amsterdam. Op dit moment is Steffi werkzaam als medisch forensisch fotograaf en is zij docente aan de Nederlandse academie voor beeldcreatie. In haar vrije tijd richt ze zich vooral op ‘visual storytelling’ en lange termijn projecten.‘Vergankelijkheid’ en ‘verlies’ zijn terugkerende thema’s in veel van haar werk. Ze zal deze avond wat vertellen over haar werk en over haar projecten.

Voor de geplande activiteiten verwijs ik je graag naar de agenda van onze website. Heb je suggesties en/of ideeën deel deze dan met iemand van het bestuur of van de AC.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie wensen we je een hele fijne clubavond.

P.S. Wij verzoeken je bij afwezigheid dit door te geven