Tot onze spijt moeten wij jullie meedelen dat er donderdag 25 november geen clubavond zal zijn. Het programma dat gepland stond voor deze avond, kan in de huidige situatie helaas niet uitgevoerd worden. De lowkey was een echte doe avond waarbij veel verplaatsingen nodig waren in het clubgebouw. Er is geprobeerd een vervangend programma te maken, maar daar dat is niet gelukt.

Voor degene die toch iets meer willen weten over Low en Highkey hierbij een paar handige links om meer over dit onderwerp te lezen.
1. De Rooy fotografie.
2. Zoom academy.

De foto’s voor de clubwedstrijd graag inleveren op de clubavond van 9 december. Mocht dit niet lukken, neem dan even contact met mij op. Ter herinnering: thema ‘feest’ (in de breedste zin van het woord). Buitenmaat van de passe-partout 40×50 , de uitsnede voor de foto is vrij. Inleveren zonder lijst.

William van CameraNu heeft zich weer bereid getoond om de foto’s te beoordelen en te jureren. Dit zal gebeuren op de 1e clubavond in het nieuwe jaar. We rekenen op een hoog aantal foto’s.

Namens bestuur en activiteitencommissie,

Diana.