Zoals tijdens de afgelopen clubavond reeds gememoreerd moeten we dit seizoen in verband met de Corona maatregelen sommige avonden improviseren omdat we in het clubgebouw niet vrij uit kunnen bewegen en doe activiteiten niet kunnen worden uitgevoerd. De komende clubavond, donderdag 24 september is zo’n avond. In plaats van aan de slag te gaan met het onderwerp bloemig hebben we er voor moeten kiezen om een buitenactiviteit te plannen. Aangezien het al snel donker is moeten we het dichtbij huis houden. Daarom is deze avond gekozen om op Urk te gaan fotograferen. We willen om 19.00 uur verzamelen op de grote parkeerplaats aan de Klifweg in de haven van Urk. Van daaruit kunnen we kijken of we het laatste stukje zonsondergang nog mee kunnen pakken en aansluitend nog een stuk blauwe uur en / of avondfotografie op het voormalige eiland. Alleen bij regen zal de avond niet doorgaan. Houdt dus de site even in de gaten.

Voor degene die nog wat tips willen lezen hierbij een link naar Cameranu.nl waarin tips met betrekking tot het blauwe uurtje worden beschreven.

Door een aantal leden zijn nog wat andere suggesties aangeleverd waarvoor dank. We zullen lopende het seizoen hier zeer zeker op terugkomen. De onderwerpen vergen echter wat mee voorbereidingstijd waardoor we nu hebben gekozen om buiten te fotograferen.