Op donderdag 11-april 2024 is er een doe-avond gepland. Omdat de tulpen dit jaar vroeg zijn gaan we naar buiten om deze bloemenpracht te fotograferen. De AC leden George en Henk gaan een voorverkenning doen om voor ons een paar mooie velden te vinden waar we onze fotocreaties kunnen maken. Het is dan ook de bedoeling om later dit jaar op een clubavond, bij voldoende aanbod, de mooiste foto of foto’s te laten zien.

Update:in de mail staat dat we om 18.30 uur op de parkeerplaats bij het denksportcentrum zouden gaan verzamelen. Aangezien er al leden zijn die later komen en het voor sommige handiger is om direct naar de locatie te rijden het volgende, We hebben een veld gevonden waar we uit de voeten kunnen op de locatie: Olderbroekerweg ter hoogte van nummer 17. We gaan daarom niet verzamelen op de parkeerplaats, maar zien jullie graag rond 18.45 uur (of zoveel eerder of later als je wilt) op de genoemde locatie.

Let op! De Oldebroekerweg is niet te bereiken via de Elburgerweg ri. Elburg. Rij dus via Biddinghuizen of anders de Elburgerweg en dan de afslag met de Olsterweg. We wensen jullie een fijne avond met hopelijk mooi weer.

Wij hopen op een grote opkomst.Namens het bestuur en de activiteitencommissie wensen we u een hele fijne clubavond.

P.S. mocht u een vraag of suggestie hebben, of u bent verhinderd, mail dan even naar info@fotoclubkiekendief.nl. Voor geplande activiteiten, zie de agenda op de website.