De activiteiten commissie en het bestuur van fotoclub Kiekendief wensen jullie allen een bijzonder gelukkig, plezierig maar bovenal gezond 2019 toe. We hopen de leden weer regelmatig op de clubavonden te mogen begroeten en stiekem hopen we dat een ieder ook bij elke wedstrijd een foto inlevert. Je bent tenslotte lid van een fotoclub!

Op 10 januari is het weer tijd voor de clubavond. Uiteraard proosten we op het nieuwe jaar. Vervolgens behandelen we de bespreek foto van George Kok. Daarna zullen de foto’s die ingeleverd zijn met het thema contrast worden gejureerd, door een goede bekende van de fotoclub William Harpe. Hij heeft een hele scherpe kijk op foto’s van hele diverse stijlen. De winnaar van de wedstrijd met het thema contrast zal de Kiekendieftrofee ontvangen!

Wij wensen jullie veel plezier op deze avond. Willen de deelnemers die mee doen aan de fotowedstrijd hun foto ook digitaal aanleveren zodat deze op de website kan worden gezet. Foto kan gemaild worden naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl. 

Uiteraard neem je ook een bespreekfoto mee om in kleine groepjes te bespreken en ook je camera ontbreekt niet. De kennistafel zal weer bezet zijn, dus mocht je specifieke vragen hebben, aarzel niet om deze te stellen.

  • Nog even het volgende ter herinnering:
    Vergeet niet om je serie te maken (alleen of in groepjes) zodat deze op 24-1-19 gepresenteerd kan worden

Kijk eens op onze nieuwe website, waar al deze informatie ook te vinden is. Clubavond begint om 20.00 , inloop vanaf 19.45uur. Mocht je verhinderd zijn, laat het even weten aan : bestuur@fotoclubkiekendief.nl