Op 8 januari 2021 stond de fotowedstrijd gepland met als onderwerp Highkey/Lowkey. De gebruikelijke manier om de foto’s tijdens een clubavond in te leveren en te beoordelen kan helaas niet. Gelukkig hebben we een alternatief gevonden om de wedstrijd toch door te laten gaan. De geplande datum van 8 januari 2021 komt te vervallen. In onderstaande werkwijze staan de nieuwe data vermeld.

De werkwijze: Op het forum is een nieuwe activiteit “Clubwedstrijd Highkey – Lowkey 2020-2021” aangemaakt. In deze activiteit kunt u uw wedstrijdfoto uploaden. Denk daarbij aan de maximum toegestane grote van 5 MB. Het plaatsen van uw foto kan tot en met 7 februari 2021.

Op 11 februari 2021 om 20.00 uur zal er een alternatieve digitale clubavond zijn. Er wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde Microsoft Teams. Met Chrome of een andere Microsoft browser,  kunt u  direct via Teams deelnemen. Apple gebruikers moeten mogelijk eerst de MS Teams app downloaden.

Om deel te kunnen nemen aan deze avond moet u zich uiterlijk 7 februari 2021 via een mail aan de AC aangemeld hebben. De deelnemers ontvangen een mail met daarin de link waarna u op de avond vanaf 19.45 uur kunt inloggen. Uiteraard kunnen de overige leden ook gewoon deelnemen aan deze avond en zal ook aan hen een uitnodiging worden gestuurd.