Een ‘volle bak’ dat kan men wel zeggen als er een opkomst van bijna 90% van de leden was. Een avond die geheel in teken stond van zwart-wit fotografie. Martien was bereid geweest om deze avond te vullen en puttend uit zijn eigen foto reservoir en zijn kennis van deze tak van de fotografie was het een boeiende avond. Niet alleen de praktijk werd belicht maar ook de theorie die erbij komt kijken om een gedegen zwart-wit of is het toch meer grijs foto te maken.

Van de voorzitter:

• voortaan iedere clubavond meegebrachte foto bespreken volgens een van te voren vastgesteld thema of onderwerp (bijvoorbeeld: volgende clubavond staat portretfotografie op de agenda, dus nemen we een portretfoto mee om te bespreken)
  • graag de wedstrijdfoto’s digitaal aanleveren bij info@fotoclubkiekendief.nl
  • zie website voor volgende clubavonden
  • contributie voor 2020: de penningmeester geeft aan dat deze op dit moment niet verhoogd zal worden. Betaling; wacht op een betaalverzoek van de penningmeester.
  • graag foto’s van de Rembrandt avond digitaal sturen. We kunnen er nog wel wat meer gebruiken, vooral waar de kostuums duidelijk op staan.
  • maandag 27-1 avondfotografie in Zwolle – zie website
  • In maart uitstapje naar Amsterdam – zie website

Aan de leden wordt gevraagd om een zwart/wit foto(‘s) te maken en deze te laten zien op 27 februari tijdens de clubavond.

De ‘Industrie’ wedstrijdfoto’s zijn te vinden onder het tabje Fotogalerij/wedstrijden of klik hier om direct naar de pagina te gaan.