Maar liefst 12 fotografen waren vanochtend aanwezig om een ouderenshoot te maken in verzorgingstehuis Coloriet in Dronten. Na de eerdere positieve ervaringen van 2 jaar geleden was er nu ook ruimte om de ouderen, al dan niet met familieleden, op de foto te zetten. Dat ze het leuk vonden zagen we al gauw want het leek wel de Kalverstraat in Amsterdam op zaterdagmiddag. Zo druk. De 12 fotografen hadden zich opgedeeld in 4 groepen van 3 waardoor er veel aandacht was voor onze fotomodellen. Het blijft ontzettend dankbaar werk om te doen. Wat een praatje en een beetje aandacht al doet. Sommige oudjes flirtte er nog aardig op los met de “jongere” fotografen. Dat er achteraf nog wat fotosterren in een shirt van Ajax of Feijenoord moeten worden gephotoshopt (dat was de voorwaarde om op de foto te gaan) zullen we maar voor lief nemen. Alle fotografen waren dermate enthousiast dat we al hebben afgesproken om snel weer daar op de stoep te staan. In verband met privacy redenen zullen er geen foto’s bij dit onderwerp worden geplaatst.

Door de Drontenaar is ook aandacht besteed aan de fotoshoot. Leuk om te lezen.