Werkvormen

Binnen de fotoclub bieden wij leden de mogelijkheid om deel te nemen aan werkgroepen en/of mentorgroepen. Deze groepen bestaan uit min. 4 en max. 5 á 6 personen. Initiatief ligt bij de leden en wordt ook getrokken door de leden zelf.  Deelname is geheel vrijblijvend.

Werkgroep: Dit zijn groepjes met leden die een gedeelde interesse hebben. Bedoeling is vooral om met elkaar actief te zijn en te leren van elkaar. Voorbeelden zijn ‘portret’, ‘macro’, ‘sport’ enz.

Op het moment zijn er 2 werkgroepen geformeerd met als interesse ‘landschap fotografie’.

Mentor groep: Een groepje leden dat onder begeleiding van een mentor (mentor komt uit de fotoclub) zich verdiept in een onderwerp. Bijvoorbeeld basistechniek fotografie, flits fotografie, photoshop, lightroom enz.

Op het moment is er een mentorgroep bezig met verdieping in lightroom.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of zelf een groep te willen starten, laat het de leden weten op de clubavond, via het forum of meldt het bij het bestuur dan zal deze het op de clubavond bekend maken.

Nog geen lid? Kom een keertje langs om het zelf vrijblijvend te beleven.