Tijdens de laatste clubavond was Ben Eekhof aanwezig en heeft een presentatie verzorgd die hij om commerciële reden niet beschikbaar wilde stellen, immers deze presentatie wordt tijdens zijn workshops aan betalende bezoekers uitgedeeld. Begrijpelijk en no hard feelings.

We hebben de aanwezige leden verzocht om hun smartphonefoto’s op te sturen zodat we dan toch iets van naslagwerk op de website te kunnen plaatsen.

George heeft alle aangeleverde foto’s bekeken en heeft de meest relevante informatie overgezet in een powerpoint presentatie.  Aan de webmasters het dringende beroep om de presentatie (alleen) op de website te plaatsen als deze alleen door de leden kan worden bekeken aangezien er copyright op de presentatie is aangebracht. Het was en is overigens een pittig technisch verhaal, maar alle kleine tips die men kan gebruiken zijn welkom.

Presentatie Ben Eekhof

Om de presentatie te kunnen downloaden/bekijken moet men ingelogd zijn!

De website van Ben is hier te bekijken