UITGESTELD TOT NADER ORDER

Op zaterdag 21 maart gaan we naar Amsterdam. Hoofddoel is de Noord-Zuidlijn van de metro (lijn 52). Amsterdam is een museum rijker! Het bevindt zich grotendeels onder de grond, is onderverdeeld in zeven verschillende zalen, telt acht kunstwerken van tien kunstenaars, meet een lengte van zeven kilometer en is in een krappe twintig minuten tijd te bezichtigen.

Kunst op de Noord-Zuidlijn, van halte Noorderpark tot aan het Europaplein, alleen al wat het aantal bezoekers betreft zal het de publiekscijfers van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum naar de kroon steken. Reken maar na: met een verwachte 40 duizend reizigers per dag, zit je al gauw op zo’n 14 miljoen bezoekers per jaar. Getallen waar zelfs het Louvre in Parijs en het Metropolitan Museum in New York hun vingers bij zullen aflikken. (Foto 1)

Zie voor verdere bijzonderheden en hoe je je kunt aanmelden bij organisator Koos Bax het forum. Kopje Algemeen en dan fotoshoot Amsterdam. Wie niet kan inloggen kan mailen naar webmaster@fotoclubkiekendief.nl