Dit jaar wordt de Bijlmer Bajes gesloopt. Het is nog mogelijk om een foto-rondleiding te maken met een oud-cipier. Dit kan met een groep van min. 8 en max. 15 personen. Dit lijkt mij erg leuk en we zoeken meer mensen om er naartoe te kunnen. Ik heb contact met hun opgenomen en vrijblijvend zaterdag 29 juni, om 09.30 uur vastgelegd.

Tot nu toe hebben zich opgegeven: Liesbeth, Martin, Martien, Marion, PeterR & Rosanna

Leg de leukste plekjes van de bajes vast zolang het nog kan!

De foto rondleiding wordt gegeven door een oud-cipier die alle ins en outs van het complex kent! Hij zal bij elke locatie een korte toelichting geven, zodat je genoeg tijd hebt om de foto’s te maken. Speel met het daglicht en de authentieke vormen van de Bijlmerbajes gedurende twee uur en maak de mooiste plaatjes van deze unieke locatie!

De prijzen zijn afhankelijke van het aantal personen.
Samenvatting: Tijdsduur | 2 uur
Prijzen:
t/m 8 personen €200,00
9-12 personen €225,00
13-15 personen €250,00

Als je mee wilt gaan, laat me dat weten via mailadres webmaster@fotoclubkiekendief.nl
Als we 8 personen bij elkaar krijgen, kost het €25 pp en bij 15 personen; 17 euro. Voor meer info zie www.Bijlmerbajesevents.nl

Bezoekersinformatie Helaas is de Bijlmerbajes in 2019 niet meer toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Vanaf dit moment zijn alle locaties alleen met de trap bereikbaar met een maximaal aantal van 4 verdiepingen. De Bajes wordt gesloopt en we zitten volop in dit proces, we nodigen jullie dan ook uit om nu nog tijdelijk exclusief een kijkje dichtbij dit proces te nemen. Dit betekent echter dat de omstandigheden veranderen, zo zal er bij rondleidingen en spellen op sommige locaties bijvoorbeeld geen mogelijkheid zijn voor een toiletbezoek en zullen sommige ruimtes door middel van zaklampen verlicht worden. Wij werken er aan jullie de best mogelijke events te bieden en zorgen dat het verloop van de events hier uiteraard niet door zal lijden.
Let op!
Sinds 1 maart is het gas afgesloten in de voormalige Bijlmerbajes. Wij houden hier rekening mee door onze ruimtes voor aanvang zoveel mogelijk te verwarmen met elektrische kachels. Wel blijft het hierdoor in onze ruimtes vaak nog fris.
Graag willen wij jullie hierover vooraf informeren, zodat jullie hier rekening mee kunnen houden met kleding e.d.

Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden en zie jullie aanmelding graag tegemoet 🙂

groetjes, Rosanna