Praktijkavond Flits!

De 2e clubavond van de maand maart stond in het teken van Flitsfotografie. Naar aanleiding van de lezing van Johan Huizing (Het Flitshuis) gingen de aanwezige leden aan de slag met de opzetflitser.

Voordat iedereen begon opende de voorzitster de avond door iedereen welkom te heten. Diana liet weten dat het bestuur nog steeds geen duidelijkheid heeft over de toekomst in De Tweesprong. We hopen en verwachten dit seizoen af te kunnen maken in de Tweesprong maar zekerheid daarover wordt nog steeds niet geboden door stichting de Tweesprong.

Hierna kreeg Gert het woord om nog even kort uit te leggen wat Johan met zijn Flitshuis bedoelde. Hierna werden er spontaan groepjes gevormd en ging men aan de gang met de reportage flitser. Sommigen fotografeerden binnen een portret, anderen buiten of ze maakten een foto met lange sluitertijd en 2e gordijnflitsen. Op het forum zijn inmiddels al foto’s te vinden hiervan.

De volgende clubavond is donderdag 12 april. Deze avond staat in het teken van de fotowedstrijd met het thema liefde. De leden kunnen op de clubavond hun lijst (40 bij 50 cm) inleveren. Passepartout en foto formaat zijn vrij. De leden zullen zelf die avond kiezen wie de opvolger wordt van Martien Hoogebeen die in 2017 de wedstrijd won. Aanvang van de avond (waar weten we dus nog niet) is 20.00 uur. Houd de site in de gaten. Als er veranderingen zijn zullen deze ook via de mail worden gecommuniceerd.