Op de laatste clubavond was vooral ‘doen’ het motto. De oproep om kratten en zakken met klein spul mee te nemen was niet aan dovemansoren besteed. De aanwezige leden gingen met de meest uiteenlopende attributen aan de slag om een A4 table top foto voor mekaar te krijgen. Na de pauze was er een nabespreking gepland maar velen waren nog te druk bezig met het realiseren van een foto. Trouwens een pauze was er ook niet. Het resultaat kunnen we hopelijk bekijken op het forum. Hieronder enkele foto’s van de avond.

Verder denk aan het inleveren van de wedstrijdfoto op 28 november. Het onderwerp is zoals bekend “Industrie”. De foto’s moeten worden ingeleverd met passe-partou (40×50)  maar zonder lijst! Op deze avond zullen we de aanwezige figuranten gekleed in Rembrandt stijl via ‘Meesterlijk licht’ gaan portretteren.